Вести

Мировић: СНС позива грађане да се придруже политици Владе

Српска напредна странка позива све грађане Србије да се храбро придруже политици Владе Србије која се супротставља вишегодишњој економској и политичкој деструкцији коју је Демократска странка више од деценије спроводила у Србији. 
 
Економска деструкција кроз добро осмишљену приватизацију чији је крајњи циљ био уништење економске моћи и осиромашење становништва, уз добро планирану пљачку државних банака, прикривање истине и монопол над политичким деловањем, обележили су последњу деценију са чијим страшним последицама се Србија данас суочава. Српска напредна странка указује да се ту није радило само о не знању и бахатости већ о добро планираној и координисаној акцији чији је крајњи циљ био да се Србија баци на колена, њени грађани потпуно понизе и опљачкају, а појединци под окриљем Демократске странке постану власници наше државе. 
 
Зато Српска напредна странка позива све који су свесни у каквој опасности је Србија била, да се придруже борби за повратак достојанства, истинских људских права и стварне, а не декларативне слободе. Људска права и слободе морају једнако да важе за све грађане Србије  а не само за оне који су под окриљем Демократске странке куповали предузећа да би их уништили , узимали кредите код банака са намером да их никада не врате, уништили систем заштите водотокова не размиљајући о поплавама и чинили све супротно у односу на државни и народни интерес.
 
 
С поштовањем,                                                                      
 
Игор Мировић
потпредседник СНС
                                                                                           
Нови Сад, 07.12. 2014. године