Вести

МИРКОВИЋ: ПАЈТИЋ, НИЧИЋ И ОСТАЛИ ЛОПОВИ ЗАЈЕДНО НА ЈЕДНОМ МЕСТУ

„Дошли смо до момента када су сви лопови на једном месту. Данас поподне су Пајтић, Ничић и сви остали лопови заједно на једном месту у Зајечару. Ми ћемо им бити добри домаћини. Лоповима ћемо се захвалити на свему што раде и послати их назад. Нека иду у своје градове, у Војводину, у Нови Сад. А тамо ће их грађани дочекати за локалне и покрајинске изборе и показати им оловком, не насиљем, не оним што они раде у Зајечару и у осталим градовима у Србији, него оловком на локалним и покрајинским изборима шта мисле о њима“, изјавио је председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић данас, приликом отварања радова на реконструкцији улица у Зајечару.

„Прошло је време када су могли да пљачкају разне развојне банке и градске буџете, као што је то Ничић радио са својом камарилом у Зајечару у предходном временском периоду. Данас морамо да мислимо на то да грађанима омогућимо улице којима ће да возе и тротоаре којима ће ходати. Морамо да мислимо да ли нам деца имају ужину у бесплатним вртићима. Ми морамо, пре свега да мислимо на обичног човека. Морамо да појачамо социјална давања, морамо пољопривредницима да омогућимо субвенције, да би могли да одрже и повећају производњу, и то ћемо учинити у наредним месецима. Ја сам поносан на то што ће Влада Републике Србије да обезбеди средства за мост у Котлујевцу, јер је то својеврсна награда за то што смо добро водили град, нисмо узели ни динар кредита, нисмо задужили град Зајечар“ – додао је Мирковић.

Мирковић позвао правог организатора митинга Бојана Пајтића на ТВ дуел
Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић позвао је Бојана Пајтића, који данас у послеподневним сатима долази у Зајечар, да изађе на ТВ дуел са њим.