Саопштења

Саопштење за јавност

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА
ОПШТИНСКИ ОДБОР
ВЛАДИЧИН ХАН

 

  

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

  

          На локалним изборима одржаним 24.04.2016. године листа Српске напредне странке у Владичином Хану је освојила 18 одборничких мандата од укупно 37 места у локалној скупштини. Убедљива победа Српске напредне странке на локалним изборима у Владичином Хану је историјски резултат, који је доказ озбиљности и одговорности грађана општине Владичин Хан.

 

           Такође користимо ову прилику да информишемо јавност да је свих шесторо одборника са листе Демократске странке у будућем сазиву Скупштине општине Владичин Хан постало део одборничке групе Српске напредне странке, што је још једна потврда, доказ и подршка успешној политици коју води Српска напредна странка. Наиме, свих шест одборника са ове листе су званично постали чланови Српске напредне странке чиме недвосмислено показују чврсту веру у политику коју Српска напредна странка спроводи на локалном и републичком нивоу.

 

           Општински одбор Српске напредне странке у Владичином Хану сматра да је донешена исправна одлука која је у најбољем интересу општине Владичин Хан и њених грађана у циљу наставка започетих послова и обезбеђивања стабилности и боље перспективе за општину Владичин Хан.

 

 

 

 

ОПШТИНСКИ ОДБОР        

  СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

  ВЛАДИЧИН ХАН